Homepage / nieuwsoverzicht/GreenMatter op de FSB beurs in Keulen

GreenMatter op de FSB beurs in Keulen

09/11/2020

Onze partner Re-Match zal aanwezig zijn op de toonaangevende internationale vakbeurs voor openbare ruimte en sport / vrijetijdsfaciliteiten: de FSB in Keulen van 5-8 november.

Ze kijken ernaar uit om partners en vrienden, maar ook huidige en toekomstige klanten te ontmoeten en onze circualire oplossing en innovatieve ontwikkelingen te introduceren aan collega’s van over de hele wereld.

Op de stand kunt u ook op de hoogte blijven van GreenMatter en meer leren over het productieproces en de verschillende inrichtingsmaterialen.

Re-Match neemt ook deel aan het speciaal toegewijde Recycling Forum en oprichter, Dennis Andersen, zal presentaties geven over: ‘Sustainable and high quality turf recycling’.

Als u die week in Keulen bent, aarzel dan niet om hen te bezoeken in hal 10.2 op de Re-Match-stand D008.

Als je nog geen kaartje hebt voor de tentoonstelling, schrijf dan naar [email protected].

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Recycling Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld. Door deze

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter