Homepage / nieuwsoverzicht/Artikel in Stad + Groen over onze ‘groene’ missie

Artikel in Stad + Groen over onze ‘groene’ missie

18/05/2021

Dat een circulaire economie steeds belangrijker wordt, kunnen we met z’n allen niet meer omheen. Wij dragen daar graag ons steentje aan bij.

In de laatste editie van Stad + Groen staat een interessant artikel over onze ‘groene’ missie. Deze houdt in het reduceren van de kunstgrasafvalberg door van versleten kunstgrasvelden zinvolle producten te maken die vijf maal langer meegaan dan het oorspronkelijke product. Hoe wij dit voor elkaar willen krijgen lees je in bijgaand artikel.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter