Homepage / nieuwsoverzicht/De teamtafel biedt plek aan volledige teams

De teamtafel biedt plek aan volledige teams

06/05/2021

Waar de één zijn/haar voldoening haalt uit sporten, zijn er ook mensen die reikhalzend uitkijken naar de derde helft. Laten we eerlijk zijn; na het sporten is er niets zo lekker als napraten in het zonnetje onder het genot van een drankje en/of hapje. De GreenMatter teamtafel biedt verschillende voordelen, namelijk: aan de teamtafel kunnen de gewenste afstanden worden gewaarborgd, kan het gehele team aanschuiven en wordt er een oplossing geboden voor de groeiende kunstgrasproblematiek. Voor de Gemeente Amsterdam genoeg redenen om twee GreenMatter teamtafels te plaatsen op het Sportpark Bijlmer. Aangezien de lente is begonnen en het weer steeds beter wordt, is dit het uitgelezen moment om de GreenMatter teamtafel eens uit te lichten.

De voordelen van de GreenMatter teamtafel in het kort

  • Genoeg ruimte om aan de 1.5 meter maatregel te houden;
  • Biedt plaats aan minimaal 12 personen wanneer de 1.5 meter maatregel is opgeheven;
  • Heeft een verwachte levensduur van 50 jaar;
  • Is circulair en vervaardigd uit kunstgrasvezels van oude versleten kunstgrasvelden.

Sportpark Bijlmer kiest voor de GreenMatter teamtafel

De teamtafel op Sportpark Bijlmer is geplaatst tussen twee voetbalvelden in, zodat toeschouwers zicht hebben op het veld. De teamtafel is te onderscheiden van andere picknicktafels, dankzij haar groene ‘GreenMatter’ karakter en kleur. Daarnaast heeft de GreenMatter teamtafel een minimale verwachte levensduur van 50 jaar! Een slimme aankoop op de lange termijn dus! Zoals al onze andere producten is de teamtafel vervaardigd uit gerecycled kunstgras van te vervangen kunstgrasvelden (geen productieafval). Dé manier van gemeenten en sportverenigingen om de kunstgrasafvalberg te verkleinen.

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter