Homepage / nieuwsoverzicht/Vakbeurs Openbare Ruimte; kom jij ook?

Vakbeurs Openbare Ruimte; kom jij ook?

07/09/2021

Op 22 en 23 september aanstaande vindt de Vakbeurs Openbare Ruimte in de Jaarbeurs in Utrecht plaats. Deze staat in het teken van ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van de openbare ruimte.

De beurs onderscheidt zich door het allesomvattende aanbod. Alle denkbare producten en diensten voor de openbare ruimte komen aan bod. Speciaal dit jaar is er op de beurs ook aandacht voor ‘Sportaccommodaties’, daar de Vakbeurs Sportaccommodaties eerder dit jaar wegens covid-19 niet kon doorgaan. Wij gaan daarom dit jaar voor het eerst aan deze beurs deelnemen. Maar ook omdat onze producten uitstekend passen in de openbare ruimte.

GreenMatter

Wij zijn sinds 2019 bezig met het verder uitrollen van ons initiatief samen met Lankhorst Recycling Products; GreenMatter. Kunstgras wordt bij vervanging veelal gezien als afval. Wij zien het als een waardevolle grondstof om te verwerken in nieuwe producten, met als streven om 100 procent circulair te worden. Wij hebben ons ten doel gesteld om de afvalberg van kunstgrasvelden aan te pakken door producten van gerecycled kunstgras te ontwikkelen en te produceren. Met deze transparante en vooral praktische visie ondersteunen wij onder andere gemeenten bij een circulaire aanpak, door kunstgrasvezels in nieuwe producten te verwerken. Met het leveringsprogramma bieden wij verschillende mogelijkheden om iedere kilogram kunstgrasvezel op een andere wijze terug te laten komen op de sportaccommodatie of in de openbare ruimte. Alle producten worden geleverd met een garantieverklaring voor grondstoffen. Dat houdt in dat het kunstgras-agglomeraat voor 100 procent afkomstig is van versleten kunstgrasvelden.

Winactie

Kom ons bezoeken in hal 2, stand 2.4.03 en raad hoeveel kunstgrasvelden wij tot dusver met GreenMatter hebben verwerkt tot gerecyclede kunstgrasproducten en maak kans op een GreenMatter picknicktafel. Leuk voor op de vereniging of in de openbare ruimte! Meld je hier gratis aan voor de beurs!

GREENMATTER METER

Aantal KG GreenMatter

905.568

Aantal KG gerecycled kunstgras

82

Aantal gerecyclede velden

GreenMatter GreenMatter

DOWNLOAD ONZE DIGITALE FOLDER

Meer weten over GreenMatter, onze circulaire missie en/of ons leveringsprogramma? Download de digitale folder voor een duidelijk overzicht!

CONTACT

Heb je vragen, wil je ons ontmoeten, heb je een idee of kunnen we je helpen bij een circulaire uitdaging? Neem contact met ons op, de koffie staat altijd klaar!

DO YOU WANT TO JOIN OUR GREEN MISSION AND MAKE A DIFFERENCE IN TOMORROWS FUTURE? WRITE US!

Jouw contactgegevens

Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!


    GreenMatter is een joint venture tussen Lankhorst Engineered Products en W&H Sports. Hiermee spelen wij in op de stijgende vraag naar gerecyclede producten en worden onze kennis, kunde en investeringen in vernieuwing gebundeld.

    GreenMatter GreenMatter GreenMatter