Opsluitband met klemsysteem

De GreenMatter opsluitband wordt toegepast bij het SolidaFIX klemsysteem. Het systeem kenmerkt zich door de eenvoudige montage en een volledige fixatie van de kunstgrasmat. Het systeem is geheel uit aluminium geconstrueerd en heeft hierdoor een lange levensduur. Als fundatie van het systeem is de opsluitband toegepast. De opsluitband wordt normaliter enkel gebruikt voor de opsluiting van de sportconstructie. Met het SolidaFIX systeem wordt dus gebruik gemaakt van reeds benodigde materialen. Een win – win situatie. Bij de ontwikkeling van het SolidaFIX systeem is rekening gehouden met verschillende uitvoeringen van velden. Zo kan het systeem in alle nieuwbouw situaties worden toegepast. Van shockpad tot e-layer en van ongebonden tot gebonden funderingen. Ook bij de renovatie of ombouw van een kunstgrasveld is SolidaFIX uitermate geschikt.

SolidaFIX dé uitkomst voor een veilige en onderhoudsvriendelijke inklemming van uw kunstgrasveld
De kunstgrasmat wordt dubbel ingeklemd met een nylon touw. Het bijkomende voordeel naast de volledige fixatie van de kunstgrasmat met een touw; er ontstaat geen open naad. Dit zorgt voor een veilige, klemvaste opsluiting waarbij onderhouds- en herstelwerkzaamheden snel en eenvoudig kunnen worden uitgevoerd.

De GreenMatter opsluitband is vervaardigd uit gerecycled kunstgras van versleten kunstgrasvelden (geen productieafval). De opsluitband is glasvezelversterkt en UV-resistent. Na einde levensduur is deze 100% recyclebaar. Afmetingen: B 4,7 x H 20 x L 390 cm. Gewicht ca. 35 kg. Uitvoering: één zijde glad en de andere zijde is geprofileerd. Kleur: donkergroen. De producten van GreenMatter zijn aan het einde van de levenscyclus 100% recyclebaar en zijn dus echt circulair. Voor de bewerking van de GreenMatter producten wordt gebruik gemaakt van een sociale werkvoorziening. Levering is inclusief garantieverklaring grondstoffen en REACH statement. Onze kantplanken en opsluitbanden (type GreenMatter) zijn dus circulair en maatschappelijk een verantwoorde keuze. Deze opsluitband draagt bij aan het verkleinen van de kunstgrasafvalberg!

Specificaties

Artikelnummer: 245125k
Afmetingen: B 4,7 x H 20 x L 390 cm
Gewicht: 35 kg
Verwachte levensduur: 50 jaar
Verwachte levertijd: 4 weken

Offerte aanvragen voor Opsluitband met klemsysteem

Hidden
Nieuwsbrief

Gerelateerde blogs aan de Opsluitband met klemsysteem

BLOG Sportinnovator: Innovatie in de schijnwerpers

Lees deze blog

Met deze QR-Fit bank is de cirkel rond.., ons project bij A.V.V. Zeeburgia ook!

Lees deze blog

Reflectorpaal of afzetpaal nodig? Nu 20% korting op ons palen assortiment*!

Lees deze blog

Een terugblik op onze kennisdag ‘Toekomstbestendig Sportpark’

Lees deze blog

De levenscycli van SBR rubber: van autoband tot fitnessvloer

Lees deze blog

Met het GreenMatter circulair outdoor fitnesspark komen 2 waardevolle grondstofstromen samen!

Lees deze blog

GreenMatter

ReLife® ColourPlay tegel

GreenMatter

ReLife® MultiDrain tegel

GreenMatter

ReLife® FitFlex tegel

GreenMatter

ReLife® GrassPlay tegel

Vragen?
Wij zijn bereikbaar via
+31 (0) 252 683 300 en [email protected]